29. i 30. studeni 2019.

U današnjem svijetu rijetko je (i vrijedno!) znanje o samome sebi. Umjetnost bi trebala biti u službi čovjeka, a ne obrnuto.  Nutrina se odražava u ekspresiji i postaje stvarna u razmjeni energije sa drugim bićima. Igre improvizacije jedan su od najzabavnijih načina učenja o vlastitoj nutrini, a počivaju na ideji da se duša bolje vidi kad mozak manje radi. Igre su osmišljene na način da sudionici moraju „razmišljati u hodu“, osnažujući tako vlastitu intuiciju i introspekciju.

U prostorima vrtića Planet Mašte

Prijave na mail: zoratustra@protonmail.com (max. 10 sudionika)

Namijenjeno djeci od 9 do 12 godina.

Cijena radionice: 220,00 kuna

Potrebno je djeci osigurati vode i nešto za prigristi.

PETAK, 29.11.2019.

17 – 20 h (s pauzom 20 min)

Igre upoznavanja i motorike, personalizacija prostora i igre improvizacije. Zadane uloge i scenariji ne postoje, što otvara vrata prirodnom stvaralačkom procesu koji uvijek proizlazi iz samog subjekta.

SUBOTA 30.11.2019.

10 – 13 (s pauzom 20 min)

Dublje dramske igre i igre improvizacije, otkrivanje unutarnjih likova, dijalozi  i grupni ritam.  Kako improvizirani likovi polako izlaze na površinu, susreću se u situacijama kroz dijaloge, uz vježbanje raspoznavanja i ekspresije raznih emotivnih stanja, stavova i ideja.

Radionice moderira Zorana Jančić (1985.), jedno odraslo dijete. Uz mnogo vremena provedenog eksperimentirajući sa svim vrstama umjetničkog izričaja, diplomirala je 2012. na Filozofskom Fakultetu u Rijeci, kao mag. engleskog jezika i književnosti i pedagogije, i naučila da znanje nije (samo) u knjigama, znanje je u nama samima!